1. Arvonnan järjestäjä: Pohjois-Suomen tekniikkapalvelu Oy

2. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua Pohjois-Suomen tekniikkapalvelu Oy organisaatiossa työskentelevät henkilöt.

3. Arvontaan osallistumisaika on 21.05.2021 – 30.06.2021. Arvonta suoritetaan 31.07.2021 mennessä

4. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa yhteyttä arvontaan osallistuneeseen puhelimitse markkinointitarkoituksissa.

5. Palkintona on jäähdyttävä ilmalämpöpumppu. Palkinnon arvo on noin 1000 €.

6. Arpajaispalkinto on saajan verotettavaa ansiotuloa ja voittaja vastaa itse veroseuraamuksista. Voittajan tulee maksaa voittosummasta veroa oman veroprosenttinsa mukaan, joten voittajan tulee toimittaa kilpailun järjestäjälle palkkion maksamiseksi verokortti. Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista. Asennus ei kuulu arvottavaan palkintoon, vaan siitä sovitaan erikseen. Palkinnon arvo on noin 1000e.

7. Palkintoa ei vaihdeta käteiseen rahaan.

8. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Arvonnan voittaja voidaan myös julkaista lämpöpumppukauppa.com:n medioissa, nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Pohjois-Suomen tekniikkapalvelu Oy:lla on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään Pohjois-Suomen tekniikkapalvelu Oy:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Facebook ei ole arvonnassa mukana.

9. Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja samalla hyväksyvät nämä arvonnan säännöt. Osallistuminen ei edellytä ostamista ja järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.