Ale!
Panasonic ilmalämpöpumppu CZ25ZKE

990,00 

Tämän laitteen saat ainoastaan Panasonic Pro Partnereilta 5 vuoden täystakuulla.

Tilaa helposti sekä vaivattomasti!

Voit tilata meiltä helposti myös ilmalämpöpumpun kartoituksen, asennuksen sekä huollon. Katso vapaana olevat ajat edellä mainittuja linkkejä klikkaamalla ja valitse varauskalenterista sinulle parhaiten sopiva aika. Kartoitus on täysin ilmainen. Huollon ja asennuksen maksat vasta työn suorittamisen jälkeen kun olet itse hyväksynyt tehdyn työn.

Neuvomme mielellämme kaikissa lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Jos siis haluat lisätietoja, voit soittaa asiakaspalveluumme (numerot alla) tai pyytää tarjous/lisätietoja alla olevalla lomakkeella.

Useimpiin kysymyksiin löydät vastauksen täältä.

Asiakaspalvelumme auki arkisin klo 08:00-16:00.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Uusi seinään kiinnitettävä ja erittäin pienikokoinen malli

Uusi erittäin pienikokoinen CZ-seinämalli on vain 779 mm leveä, joten se on täydellinen valinta pieniin tiloihin ja ovien yläpuolelle. Päivitetty tyylikäs muotoilu sopii sisustukseen kuin sisustukseen

Erinomainen lämmitysteho ja SCOP-arvo:
CZ-sarjan lämmitystehoa on parannettu entisestään, ja korkean SCOP-arvon ansiosta se auttaa sekä säästämään energiaa että lisäämään mukavuutta.

Täydellinen valinta kesämökille:
Ylläpitotoiminnon (+8 °C / +15 °C) ansiosta esimerkiksi kesämökin, autotallin tai piharakennuksen lämpötila pysyy energiatehokkaasti nollan yläpuolella.

Panasonic luo mukavuutta kaikkina vuodenaikona:
Järjestelmä luo ihanteellisen sisäilmaston ympäri vuoden se lämmittää ulkolämpötilan ollessa jopa
-25 °C, ja jäähdyttää miellyttävästi ilmojen lämmettyä

Katso Esite

Pyydä tarjous