Svalbard Extreme on tehokkain ilmalämpöpumppumme (jopa 5,3kW:n lämmitysteho -15°C asteen pakkasessa), joka sopii mainiosti isompiinkin tiloihin. Se lämmittää erittäin energiatehokkaasti talvisin ja viilentää kuumina kesäpäivinä. Sisäänrakennetun WiFin ansiosta voi etäohjata laitetta sovelluksen avulla, ja esim. säätää ylläpitolämpötilaa portaattomasti 8°C ja 30°C asteen välillä.

Jokaisessa Wilfa ilmalämpöpumpussa on 7 vuoden takuu.

Katso esittely video: Wilfa Svalbard Extreme

 

 

Tilaa helposti sekä vaivattomasti!

Voit tilata meiltä myös ilmalämpöpumpun asennuksen  ja saat kokonaishinnan heti. Valitset vain asennuspaikkakunnan sekä päivämäärän ja tilaa. Soitamme ennen toimitusta ja varmistamme yksityiskohdat.

Neuvomme mielellään tilaus asioissa ja voit soittaa asiakaspalveluumme 0447974983 jos haluat lisätietoa. Tai vastaavasti kysyä neuvoa yhteydenotto lomakkeen kautta. Palvelumme ovat auki arkisin klo. 08:00-16:00

1990,00 

2 varastossa

 

Tuotekuvaus

 

Svalbard Extreme on tehokkain ilmalämpöpumppumme (jopa 5,3 kW:n lämmitysteho -15°C asteen pakkasessa), joka sopii mainiosti isompiinkin tiloihin. Sisäyksikkö on tyylikäs ja soveltuu pohjoismaiseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tai viilennystä tehokkaasti sen ollessa myös erittäin hiljainen. Laite soveltuu hyvin myös kesäasuntojen ylläpitolämpötilan tuottajaksi. Sisäänrakennetun WiFi-toiminnon ansiosta Svalbard Extreme on mahdollista etäohjata mökin ylläpitolämpötilan ja normaalin huonelämpötilan välillä. Ylläpitolämpötilaa voi säätää portaattomasi  8°C ja 30°C asteen välillä.

Tilasuositus

Tilasuositus on 160 m2.

Teho

Maksimi lämmitysteho on 7200 W (nimellisteho 4200W) ja maksimi jäähdytysteho 5000 W (nimellisteho 3530W). SCOP-arvo on 5,1 (SCOP-arvo kertoo ilmalämpöpumpun vuosihyötysuhteen). Mitä isompi SCOP-arvo, sen pienempi sähkönkulutus ja sähkölasku

Jäähdytystoiminto, kosteudenpoisto ja ilmankierrätys

Lämmityksen lisäksi laitteessa on jäähdytystoiminto kuumia kesäpäiviä varten, kuivaus-toiminto mikäli kosteuden kanssa on haasteita sekä puhallin-toiminto silloin kun tarve on varmistaa riittävä ilmankierto.

Ilmanpuhdistus

Kaikissa Wilfa-ilmalämpöpumpuissa on sähköinen plasma-suodatin, joka poistaa sisäilmasta epämiellyttäviä hajuja ja pienhiukkasia tehden näin ilmasta miellyttävän raikkaan ja puhtaan.

WiFi-toiminto

Svalbard Extremessä on WiFi sisäänrakennettuna, eli pystyt etänä ohjaamaan Wilfa ilmalämpöpumppuasi puhelimella tai tabletilla.  Sovellus on helppo asentaa ja käyttää.

Sovelluksen voit ladata tääältä: iOs tai Android.

I Feel -toiminto

Kauko-ohjaimessa olevan sensorin avulla voit ”I FEEL”-toiminnolla säätää lämpötilan tarkasti haluamaasi kohtaan huoneistossa.

Kauko-ohjain

Ilmalämpöpumpun mukana tulee helppokäyttöinen kauko-ohjain.

Sisäyksikön mitat

L x K x S (cm): 99,6 x 30,1 x 22,5

7 vuoden takuu

Ilmalämpöpumppumme on tehty kestämään, ja niille myönnetään 7 vuoden takuu.

 

 

 

 

0 Item | 0,00 
View Cart