Ale!
Svalbard Extreme

1690,00 

Svalbard Extreme on tehokkain ilmalämpöpumppumme (jopa 5,3kW:n lämmitysteho -15°C asteen pakkasessa), joka sopii mainiosti isompiinkin tiloihin. Se lämmittää erittäin energiatehokkaasti talvisin ja viilentää kuumina kesäpäivinä.

Sisäänrakennetun WiFin ansiosta voi etäohjata laitetta sovelluksen avulla ja esim. säätää ylläpitolämpötilaa portaattomasti 8°C ja 30°C asteen välillä.

Jokaisessa Wilfa ilmalämpöpumpussa on 7 vuoden takuu.

Katso esittelyvideo: Wilfa Svalbard Extreme

Tilaa helposti sekä vaivattomasti!

Voit tilata meiltä helposti myös ilmalämpöpumpun kartoituksen, asennuksen sekä huollon. Katso vapaana olevat ajat edellä mainittuja linkkejä klikkaamalla ja valitse varauskalenterista sinulle parhaiten sopiva aika. Kartoitus on täysin ilmainen. Huollon ja asennuksen maksat vasta työn suorittamisen jälkeen kun olet itse hyväksynyt tehdyn työn.

Neuvomme mielellämme kaikissa lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Jos siis haluat lisätietoja, voit soittaa asiakaspalveluumme (numerot alla) tai pyytää tarjous/lisätietoja alla olevalla lomakkeella.

Useimpiin kysymyksiin löydät vastauksen täältä.

Asiakaspalvelumme auki arkisin klo 08:00-16:00.

Tuotekuvaus:

Svalbard Extreme on tehokkain ilmalämpöpumppumme (jopa 5,3 kW:n lämmitysteho -15°C asteen pakkasessa), joka sopii mainiosti isompiinkin tiloihin.

Sisäyksikkö on tyylikäs ja soveltuu pohjoismaiseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tai viilennystä tehokkaasti sen ollessa myös erittäin hiljainen.

Laite soveltuu hyvin myös kesäasuntojen ylläpitolämpötilan tuottajaksi. Sisäänrakennetun WiFi-toiminnon ansiosta Svalbard Extreme on mahdollista etäohjata mökin ylläpitolämpötilan ja normaalin huonelämpötilan välillä. Ylläpitolämpötilaa voi säätää portaattomasi  8°C ja 30°C asteen välillä.

Tilasuositus: 160 m2.

Teho:

Maksimi lämmitysteho on 7200 W (nimellisteho 4200W) ja maksimi jäähdytysteho 5000 W (nimellisteho 3530W). SCOP-arvo on 5,1 (SCOP-arvo kertoo ilmalämpöpumpun vuosihyötysuhteen). Mitä isompi SCOP-arvo, sen pienempi sähkönkulutus ja sähkölasku.

Jäähdytystoiminto, kosteudenpoisto ja ilmankierrätys:

Lämmityksen lisäksi laitteessa on jäähdytystoiminto kuumia kesäpäiviä varten, kuivaus-toiminto mikäli kosteuden kanssa on haasteita sekä puhallin-toiminto silloin kun tarve on varmistaa riittävä ilmankierto.

Ilmanpuhdistus:

Kaikissa Wilfa-ilmalämpöpumpuissa on sähköinen plasma-suodatin, joka poistaa sisäilmasta epämiellyttäviä hajuja ja pienhiukkasia tehden näin ilmasta miellyttävän raikkaan ja puhtaan.

WiFi-toiminto:

Svalbard Extremessä on WiFi sisäänrakennettuna, eli pystyt etänä ohjaamaan Wilfa ilmalämpöpumppuasi puhelimella tai tabletilla.  Sovellus on helppo asentaa ja käyttää.

Sovelluksen voit ladata tääältä: iOs tai Android.

I Feel -toiminto:

Kauko-ohjaimessa olevan sensorin avulla voit ”I FEEL”-toiminnolla säätää lämpötilan tarkasti haluamaasi kohtaan huoneistossa.

Kauko-ohjain:

Ilmalämpöpumpun mukana tulee helppokäyttöinen kauko-ohjain.

Sisäyksikön mitat: L x K x S (cm): 99,6 x 30,1 x 22,5

Ilmalämpöpumppumme on tehty kestämään, ja niille myönnetään 7 vuoden takuu.

https://youtu.be/WC9rCzJCZLo

Pyydä tarjous