Ale!
Lofoten Powerful

1690,00 

Lofoten Powerful on tyylikäs, tehokas ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ilmalämpöpumppu. Sisäänrakennetun WiFin ansiosta voit etäohjata laitetta puhelimella tai tabletilla. Lisäksi voit säätää ylläpitolämpötilaa portaattomasti 8ºC ja 30ºC asteen välillä (esim. kesämökillä). Lofoten Powerful lämmittää energiatehokkaasti talvisin ja viilentää kuumina kesäpäivinä.

Jokaisessa Wilfa ilmalämpöpumpussa on 7 vuoden takuu.

Katso esittelyvideo: Lofoten Powerful

Tilaa helposti sekä vaivattomasti!

Voit tilata meiltä helposti myös ilmalämpöpumpun kartoituksen, asennuksen sekä huollon. Katso vapaana olevat ajat edellä mainittuja linkkejä klikkaamalla ja valitse varauskalenterista sinulle parhaiten sopiva aika. Kartoitus on täysin ilmainen. Huollon ja asennuksen maksat vasta työn suorittamisen jälkeen kun olet itse hyväksynyt tehdyn työn.

Neuvomme mielellämme kaikissa lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa. Jos siis haluat lisätietoja, voit soittaa asiakaspalveluumme (numerot alla) tai pyytää tarjous/lisätietoja alla olevalla lomakkeella.

Useimpiin kysymyksiin löydät vastauksen täältä.

Asiakaspalvelumme auki arkisin klo 08:00-16:00.

Tuotekuvaus:

  • Lofoten Powerful ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas (4900W tehoa -15°C asteen pakkasessa)
  • Sisäyksikkö on tyylikäs ja soveltuu pohjoismaiseen vaaleasävyiseen sisustukseen
  • Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tai viilennystä tehokkaasti sen ollessa myös erittäin hiljainen
  • Lofoten Powerful ilmalämpöpumpussa on sähköinen Plasma-suodatin joka poistaa sisäilmasta epämiellyttäviä hajuja ja pienhiukkasia ja tekee sisäilmasta miellyttävän raikkaan ja puhtaan
  • Ylläpitolämpötilaa voi säätää portaattomasti 8°C ja 30°C asteen välillä.

Tilasuositus:

  • Lofoten Powerful’in tilasuositus on 120 m².

Teho:

Maksimi lämmitysteho on 6500 W (nimellisteho 3500W) ja maksimi jäähdytysteho 4900 W (nimellisteho 2700W). SCOP-arvo on 4,7 (SCOP-arvo kertoo ilmalämpöpumpun vuosihyötysuhteen). Mitä isompi SCOP-arvo, sen pienempi sähkönkulutus ja sähkölasku.

Jäähdytystoiminto, kosteudenpoisto ja ilmankierrätys:

Lämmityksen lisäksi laitteessa on jäähdytystoiminto kuumia kesäpäiviä varten, kuivaus-toiminto mikäli kosteuden kanssa on haasteita sekä puhallin-toiminto silloin kun tarve on varmistaa riittävä ilmankierto.

Ilmanpuhdistus:

Kaikissa Wilfa-ilmalämpöpumpuissa on sähköinen plasma-suodatin, joka poistaa sisäilmasta epämiellyttäviä hajuja ja pienhiukkasia tehden näin ilmasta miellyttävän raikkaan ja puhtaan.

WiFi-toiminto:

Lofoten Powerfulissa on WiFi sisäänrakennettuna, eli pystyt etänä ohjaamaan Wilfa ilmalämpöpumppuasi puhelimella tai tabletilla.  Sovellus on helppo asentaa ja käyttää.

Sovelluksen voit ladata täältä iOs tai Android.

I Feel -toiminto:

Kauko-ohjaimessa olevan sensorin avulla voit ”I FEEL” -toiminnolla säätää lämpötilan tarkasti haluamaasi kohtaan huoneistossa.

Kauko-ohjain:

Ilmalämpöpumpun mukana tulee helppokäyttöinen kauko-ohjain.

Sisäyksikön mitat: L x K x S (cm): 84,5 x 28,9 x 20,9

Ilmalämpöpumppumme on tehty kestämään, ja niille myönnetään 7 vuoden takuu.

https://youtu.be/eGNiNJYnseo

Pyydä tarjous