Anna ammattilaisen hoitaa asennus

Ammattilaisemme käyttäminen ilmalämpöpumpun asennuksessa on suositeltavaa useista syistä

Turvallisuus ennen kaikkea
Ammattilaisilla on asianmukainen koulutus ja kokemus, mikä varmistaa turvallisen asennuksen. Tämä varmistaa ettei vahinkoja synny asentajalle itselleen, kodillesi tai itse ilmalämpöpumpulle. Luotettavien ja ammattitaitoisten asentajiemme ansiosta meidän asennuspalvelua käyttävät myös monet rautakaupat ja kodinkoneliikkeet.

Oikea asennus, tehokas toiminta
​Ilmalämpöpumppujen asentaminen voi olla monimutkaista ja väärin tehtynä se voi heikentää laitteen tehokkuutta. Ammattilaiset asentavat laitteen oikein ja takaavat sen mahdollisimman tehokkaan toiminnan.

Takuut
Monet valmistajat edellyttävät ammattilaisen asennusta takuun voimassaolon varmistamiseksi. Asentamalla itse ilmalämpöpumpun, saatat menettää takuun, jolloin vastaat itse korjauskuluista tai uuden laitteen hankinnasta, jos jotain menee pieleen. Lämpöpumppukauppa on Panasonic Pro -kumppani, joka tarkoittaa 5 vuoden takuuta Panasonicin ilmalämpöpumpuille.

Olemme myös virallinen jälleenmyyjä Wilfa-ilmalämpöpumpuille, joille on saatavilla jopa 7 vuoden takuu.

Asiantuntevat neuvot ja tuki
Lämpöpumppukaupan ammattilaiset antavat sinulle hyödyllisiä neuvoja ja auttavat sinua valitsemaan sopivan ilmalämpöpumpun kotiisi. He antavat myös ohjeita laitteen tehokkaaseen käyttöön.

Aikaa ja vaivaa säästyy
Ilmalämpöpumpun asentaminen voi olla aikaa vievä ja vaativa projekti, etenkin kokemattomalle henkilölle. Ammattilaisen palkkaaminen säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Vältyt myös mahdollisilta ongelmilta. 

Yhteenvetona: vaikka ammattilaisen palkkaaminen voi tuntua aluksi kalliilta, se voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä parantamalla laitteen tehokkuutta ja vähentämällä mahdollisia korjauskustannuksia. Lisäksi se varmistaa turvallisen ja oikean asennuksen, ja saat aina takuun suoritetusta työstä.