Varaa ammattimainen
ilmalämpöpun asennus

Ajanvarausohjeet

Hei! Olemme iloisia, että olet valinnut palvelumme. Haluamme tehdä ajanvarauksestasi mahdollisimman sujuvan ja miellyttävän kokemuksen. Voit varata ajan palveluumme kätevästi käyttämällä alla olevaa kalenteria. Seuraavaksi kerromme, kuinka helppoa se on:

1. Valitse aika:

Katso vapaana olevat ajat kalenteristamme ja valitse sinulle parhaiten sopiva aika. Kalenterimme on aina ajan tasalla, joten näet reaaliaikaisesti milloin voimme palvella sinua parhaiten.

2. Täytä tiedot:

Anna yhteystietosi sekä mahdolliset lisätiedot tai toiveet, jotka haluat meidän tietävän etukäteen. Näin voimme valmistautua asennukseen mahdollisimman hyvin.

3. Vahvistus:

Kun olet valinnut ajan ja täyttänyt tarvittavat tiedot, saat vahvistuksen varauksestasi sähköpostitse. Vahvistus sisältää kaikki tarvittavat tiedot, kuten ajan, palvelun ja paikan.

4. Yhteydenotto ennen tapaamista:

Huolehdimme asiakkaistamme, joten soitamme sinulle ennen sovittua tapaamista. Käymme yhdessä läpi yksityiskohdat ja varmistamme, että kaikki on valmiina asennuspäivää varten.

5. Maksu palvelun jälkeen:

Arvostamme luottamustasi, joten maksun suorittaminen tapahtuu vasta huoltotyön tai asennuksen jälkeen kun olet itse hyväksynyt työn lopputuloksen. Näin varmistamme, että olet täysin tyytyväinen palveluumme.

Voit siis varata ajan kalenteristamme huoletta. Me huolehdimme lopusta! Odotamme innolla mahdollisuutta palvella sinua ja varmistaa, että saat juuri sellaista palvelua kuin toivot.

Kiitos, että valitsit meidät. Nähdään pian!