Kaikkien merkkien jäähdytykseen erinomaisesti soveltuvat ilmalämpöpumput.

Outlet-osasto postomyyntituotteille. Poistomyynnissä olevat ilmalämpöpumput kaikilta mynnissä olevilta merkeiltä jopa -30%. Outletista löydät Panasonicin, Wilfan ja Mitsubishin poistuvia malleja tai muusta syystä alennuksessa olevia tuotteita.

Myös Outlet -tuotteillamme on hyvät takuut kuten muillakin malleilla. Wilfalla huikea 7 vuoden takuu, Panasonicilla 5 vuoden takuu ja Mitsubishillä 3 vuoden takuu. Takuu astuu voimaan asennuspäivänä.

Voit varata kalenterista ilmalämpöpumpun asennuksen tai huollon helposti. Valitset ensin kalenterista vapaan asennuspäivän ja ajan ja täytät yhteystietosi sekä kerrot mahdolliset lisätiedot. Saat vahvistuksen varauksestasi sähköpostiisi.

Hinnat sisältävät valmiiksi perusasennustoimituksen kuuluvat työt, matkakustannukset sekä tarvikkeet. Soitamme ennen toimitusta ja varmistamme vielä yksityiskohdat.

Neuvomme mielellään asennus- sekä tilausasioissa ja voit soittaa asiakaspalveluumme jos haluat lisätietoa.Tai vastaavasti kysyä neuvoa yhteydenottolomakkeen kautta. Palvelumme ovat auki arkisin klo. 08:00-16:00.

Käymme tarvittaessa myös kartoittamassa kohteen etukäteen, jotta asennuksen hetkellä ei tarvitse enää alkaa miettiä ratkaisuita.

Lämpöpumppukauppa.comin tarjoaa Pureco Oy. Pureco Oy on luotettava ja kokenut kumppani, kun tarvitset lämpöpumppujen asiantuntijaa.

Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Lue lisää Kotitalousvähennyksestä www.vero.fi

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous lomakkeella.