Näytetään kaikki 6 tulosta

Wilfan ilmalämpöpumput pitkällä 7 vuoden takuulla!

Kotien ja toimistojen lämmittämisessä ja jäähdytyksessä oikean lämpöpumpun valinta on ratkaisevan tärkeää. Wilfa on brändi, joka on toimittanut laadukkaita ja energiatehokkaita lämpöpumppuja yli 50 vuoden ajan. Jos etsit huippuluokan lämpöpumppuja, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn, Wilfa-pumput ovat tutustumisen arvoisia.

Wilfa-pumppuja on erikokoisia ja -malleja, jotka sopivat sinun lämmitys- ja jäähdytystarpeisiisi. Tarvitsetpa sitten lämpöpumpun kotiisi tai toimistoosi, Wilfa tarjoaa sen. Brändillä on maine lämpöpumppujen valmistajana, jotka eivät ole vain tehokkaita, vaan myös kestäviä ja helppohoitoisia.

Yksi Wilfa-lämpöpumppujen erinomaisista ominaisuuksista on niiden energiatehokkuus. Ne käyttävät kehittynyttä tekniikkaa, joka varmistaa energian tehokkaan käytön, mikä johtaa merkittäviin energiansäästöihin. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia hyvin lämmitetyn huoneen mukavuudesta huolehtimatta korkeista energialaskuista.

Wilfa-lämpöpumput ovat myös helppoja asentaa ja käyttää, mikä tekee niistä täydellisen valinnan niin kodin omistajille kuin yrityksille. Niissä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla on helppo säätää lämpötilaa haluamallasi tavalla.

Huollon kannalta Wilfa-lämpöpumput ovat helppoja puhdistaa, ja niiden mukana tulee käyttöohjeet, joissa on hyödyllisiä vinkkejä niiden hoitoon. Tämän lisäksi Wilfalla on tuotteilleen erinomainen takuupalvelu.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos etsit luotettavaa, energiatehokasta ja helppokäyttöistä lämpöpumppua, Wilfa pitäisi olla tutkallasi. Niiden pumput tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn, energiansäästön ja kestävyyden, joten ne ovat paras valinta niin asunnon omistajille kuin yrityksille. Muista siis tutustua Wilfa-pumppuihin verkkokaupassamme, etkä tule pettymään.

Voit varata kalenterista ilmalämpöpumpun asennuksen tai huollon helposti. Valitset ensin kalenterista vapaan asennuspäivän ja ajan ja täytät yhteystietosi sekä kerrot mahdolliset lisätiedot. Saat vahvistuksen varauksestasi sähköpostiisi.

Hinnat sisältävät valmiiksi perusasennustoimituksen kuuluvat työt, matkakustannukset sekä tarvikkeet. Soitamme ennen toimitusta ja varmistamme vielä yksityiskohdat.

Neuvomme mielellään asennus- sekä tilausasioissa ja voit soittaa asiakaspalveluumme jos haluat lisätietoa.Tai vastaavasti kysyä neuvoa yhteydenottolomakkeen kautta. Palvelumme ovat auki arkisin klo. 08:00-16:00.

Käymme tarvittaessa myös kartoittamassa kohteen etukäteen, jotta asennuksen hetkellä ei tarvitse enää alkaa miettiä ratkaisuita.

Lämpöpumppukauppa.comin tarjoaa Pureco Oy. Pureco Oy on luotettava ja kokenut kumppani, kun tarvitset lämpöpumppujen asiantuntijaa.

Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Lue lisää Kotitalousvähennyksestä www.vero.fi

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous lomakkeella.